Om oss

 

John Hetlelid er utdannet Tysk Heilpraktiker med kiropraktikk som tilleggsfag. Hans hoved fag er Homotoxsinlehre. Har i 2013 praktisert i 27 år. Har fulgt videreutdanningen i Homøopraktikerforenings regi i 22 år. John er medisinsk ansvarlig på Spesialklinikken.

Vært rektor på Homøopraktikerskolen i 8 år. Deltaker i Referansegruppen for utredning av lovverk for alternative behandlere i SHdir. Deltaker i en arbeidsgruppe i Helsedirektoratet som utredet utdannelse for Homeopater. Vært kontaktperson for NLH i Saborg. Er leder for Norges Landsforbund av Homøopraktikere NLH. Er redaktør av fagbladet Homøopraktikeren.

Har vært medisinsk ansvarlig for utvikling av medisinsk test utstyr MRT og HFEcom pro. Er undervisnings ansvarlig for PEK og MRT kurs. Er leder for VEKS kurs for terapeuter i NLH systemet. Fadder for mange nye terapeuter.

      John Hetlelid 

     

Brit Eileen Hetlelid er utdannet Homøopraktier fra Homøopraktikerskolen i 2003. Har fulgt videreutdanningen i Homøopraktikerforenings regi i 10 år. Har prakisert som medarbeider og senere terapeut på Spesialklinikken i 27 år.

Det er Brit du treffer når du ringer til Spesialklinikken. Hun styrer bestillingsystemet og hun blir din første kontakt både på telefonen og når du oppsøker klinikken. Hun tar det første intervjuv og annamnese, hun er også den som  styrer laben, og har den siste kontakt før du  forlater klinikken.

Brit tar de fleste test analyser og noen manuelle behandlinger. John tar seg av MRT og MT og RT målinger EKG og ultralyd.

     

    Brit Eileen Hetlelid